Gode tricks til Panda øjne!

concealer

Jeg er altid på udkig efter gode og nemme make-up tips. Hvem har lige tid til at stå og eksperimentere med panda-øjne i 30 min om morgenen, inden den står på havregrød og ekspres fart til daginstitutionerne?? Derfor bliver jeg altid lidt ekstra glad, når jeg falder over nogle nemme og direkte tips til hvad jeg kan gøre for at se frisk og lækker ud.

549a234b4eb97_-_hbz-concealer-embed-tinted-moisturizer-lg

Concealer er en fast del af min rutine, da de sorte genstridige rander under øjnene bare dukker op morgen efter morgen, som en Emil Thorup selfie på instagram…

Guiden her, som jeg faldt over på Pinterest, lister nogle virkelig gode og nemme tips, jeg blev begejstret allerede ved punkt No.2 !

Find guiden lige her! 

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *