Corporatelife, Inspiration

Linkedin

Posted on

 

Linkedin har over 300 mio brugere globalt set. Det er rigtig mange mennesker der gerne vil netværke, og lede efter jobs. Men hvordan ser din Linkedin profil ud pt? Husker du at holde den opdateret?

Jeg har ikke været god til det tidligere, og synes i det hele taget, at det virkede lidt som spild af tid. Men jeg kender flere og flere, som er blevet headhuntet via Linkedin, netop fordi deres profil var speciel og sat godt op. Derfor har jeg nu fået opdateret mit cv, og summary på Linkedin. Mit billede er det samme som jeg har på mit adgangskort på arbejdet, og det overvejer jeg at få udskiftet. Det er efterhånden 6 år gammelt, og måske lidt misvisende efterhånden. Og billedet betyder virkelig meget, selvom det er i et professionelt forum, hvor ens kompetencer burde have hovedrollen. Så ingen facebook feriebilleder her, det må vente til jeg kommer til en professionel fotograf, eller får taget pasfotos som ikke er kiksede (som om det kan lade sig gøre..)

Lige nu kan man tilmed få en måneds gratis Premium medlemskab lige nu, så man har mulighed for at se hvem der lurer på ens profil, og lave grafer over aktiviteten, og meget andet. Så det er bare med at komme igang med Linkedin.

 

I min jagt på dos og don’ts på Linkedin fandt jeg en ret fin illustration af hvordan og hvad en Linkedin profil bør indeholde:

Tryk på billedet for at følge linket

tumpcore

Se flere tips til din profil her

 

One thought on “Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *