Få penge for at holde ferie

 

Et nyt og fantastisk koncept har set dagens lys i USA. Her betaler arbejdsgiver simpelthen medarbejderen et tilskud, hvis medarbejderen er HELT offline i ferien. Det er virkelig god stil, og et glimrende incitament til dem, som simpelthen ikke kan lade deres smartphone ligge i lommen.

 

Er du offline i ferien? Vi har aftalt 15 min telefon tid hver aften i sommerhuset, når ungerne er lagt i seng. Så kan vi tjekke vejret, forlystelser på Falster (hvis der er nogen), og hvis der er tid til overs, blog eller emails. Det bliver skønt!

 

 

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook3Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *