Corporate uniform, version 2

Kan i huske Matilda Kahl? Den smukke dame, som sagde nej tak til flere tøjkriser, og valgte ét sæt som hun bruger hver dag?

 

 

H&M har netop fået en skjorte lidt lig Mathildes fine bluse. Tjek her, hvis du vil gøre hende kunsten efter, eller blot have en fin skjorte, som kan bruges til alle anledninger. Er du til en lidt mere luksus version, så har Acne også lanceret et rigtig fint bud. Jeg har investeret i H&M versionen, og kan kun anbefale den. Ideen med et “tørklæde slips” vinder indpas mange steder i mode-verdenen, så du kan både være corporate chik og fashionabel med sådan en i skabet.

image

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook3Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

One thought on “Corporate uniform, version 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *