Mentalt overlegen

De mentalt stærke mennesker har en klar fordel i forhold til “os” andre. Selvom de kan være excentriske enspændere, så der er også mange gode ting at lære af dem. Jeg har især bidt mærke i nr 1, 11, og 12 herunder, som jeg uheldigvis gør lidt for meget i. Jeg kan hvertfald blive bedre på mange af de punkter herunder. Specielt nummer 12, for jeg vil altid gerne have at der sker noget med det samme! Tålmodighed er åbenbart stadig en dyd;-)

Hvad med dig, hvad kan du blive bedre til?

 

bi_graphics_12-things-mentally-strong-people-don't-do

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *