God weekend

Endnu en uge er gået (alt for hurtigt), og det er tid til at holde fri med dine yndlings mennesker og aktiviteter!

 

Hvis du mangler lidt kolorit denne fredag, så kan jeg anbefale denne artikel, som hvert fald fik mig op i det røde felt 😉 Jeg tweetede om den i sidste uge, men du skal ikke snydes, hvis du ikke er på Twitter. Hvor seriøs afsenderen er, kan jeg ikke udtale mig om. Men at den slags overhovedet bliver udgivet på et medie med så mange gode artikler, forstår jeg ikke. Eller hvorfor den ikke er stemplet “Aprilsnar”.

 

Men ellers ønsker jeg dig en god og rolig weekend!

 

 

 

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook2Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *