Omsorg eller ambitioner? Hvad vælger du?

familie

Har du styr på dine prioriteter i forhold til arbejde og familie?

 

Lisbeth Odgaard Madsen har undersøgt hvorfor mange kvinder vælger at køre karriere på lavt blus, imens de har børn. Det er der kommet nedenstående rapport ud af, hvor forholdet imellem omsorg for familien, og personlig ambition bliver illustreret.

Jeg håber at denne rapport kommer ud til så mange virksomheder som muligt, så vi kan få gjort opmærksom på de mekanismer der kan ændres for at kvinder kan udleve deres ambitioner, både i karrieren og i familien.

Tjek rapporten ud, og se om du kan nikke genkendende til de resultater som er kommet ind.

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook1Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *