CorporateMor – nu på Instagram!

Ja, det er rigtigt, så kom jeg også på Instagram med bloggen her 😉 Skal jo være med på noderne, men har dog valgt at tage et medie af gangen. Så nu kan jeg findes på både Facebook, Twitter og Instagram.

Og tilmed følges alle de ovenstående steder samt Bloglovin. Der er absolut ingen undskyldning for ikke at være helt up to date med det nyeste indenfor kvinder og karriere. (medmindre man synes det tager overhånd, og vælger at gå helt offline. Det er fair nok)

Der er naturligvis ingen tvang, men du er velkommen til at tilføje mig på Instagram hvis du har lyst. Det bliver både lidt mere personlige updates på mit arbejdsliv, og generelle karrieretips, så der er lidt for enhver smag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *