google4d95e5b4812cab45.html

Husker du disse 6 ting på dit CV?

CV
Hvad kan du egentlig sætte på dit CV?

Ja, der er faktisk rigtig mange ting, som du end ikke har overvejet at tilføje til dit CV. Måske fordi det ikke står direkte i din jobbeskrivelse, eller du har udført opgaven i din fritid?

Se med herunder hvor jeg lister 6 ting som du absolut bør overveje at tilføje til dit CV.

  1. Det er ikke kun projekter som din leder har udstukket til dig, som du bør nævne på dit CV. Hvis du deltog, på trods af din leders billigelse, så bør du helt sikkert tage æren for det.
  2. Alle dine gode ideer. Særligt hvis det var noget som du var nødt til at overtale ledelsen til at implementere.
  3. Alt arbejde udført på frivillig basis. Hvis du har konsulteret en ven i fremtiden, hjulpet nogen med at lave budget, udført bestyrelsearbejde i den lokale klub. Alt giver erfaring, og du bør tage ejerskab for det.
  4. Uddannelse du har fået via kurser, online træning, eller via en kollega i arbejdstiden. Alt det giver dig en ekstra fordel, og bør luftes til den potentielle nye arbejdsgiver.
  5. Hvis du ikke var udnævnt til projektleder på et projekt, men overtog rollen som leder ad naturlig vej, så kan du også med selvsikkerhed sige at “du ledte” det projekt.
  6. Husk også at nævne de projekter som du lærte meget af, men som måske ikke ligefrem var en succes. De fleste virksomheder leder efter hele mennesker, og hele menneskeæder lærer enormt meget af deres “fejl”.

Det vigtigste er at du kan stå inde for det du skriver. Man kan hurtigt få sat en masse floskler ind i et CV, og det gavner ingen. Hold dig til dine resultater, både dem på jobbet og i fritiden, og så er du godt kørende.

Har du flere tips til CV skrivningen? Kommentarfeltet er åben!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *