Tak for tålmodigheden!

roder
Det roder lidt herinde, I know!

Jeg er stadig igang med finjusteringen af det nye design, og som i nok kan se så
går det ikke helt så hurtigt som jeg gerne ville. Jeg har også noget arbejde/børn/kæreste/diverse jeg skal passe, ellers var kommet på plads i en ruf! Men jeg er i ivrig korrespondance med asiatisk udvikler, så mon ikke mine billeder snart kommer tilbage. Kryds venligst fingre!

 

I mellemtiden, så vil jeg bare ønske dig en rigtig god weekend! Jeg håber du skal lave noget dejligt med dine yndlingsmennesker. Måske til Kulturnat? Eller se “vild med dans” i sofaen?

Del gerne!
Print this pageShare on Google+0Email this to someoneShare on Facebook2Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *