Mandag morgen – kaffe og dyne?

mandag

[featured-img]

Så blev det mandag igen!

Det var SÅ mørkt da jeg vågnede, og jeg er lidt bekymret for om jeg nogensinde vågner rigtig op idag.

Nu er der heldigvis kaffe i koppen, Teitur i radioen, og Excel kører for fuld skrue igen. Mit mandags outfit er oftest ret afslappet. Jeg ville allerhelst tage afsted i min dyne, men det er både upraktisk i forhold til at skulle cykle på job, og der er også nogle fjollede sociale normer der gør det uacceptabelt at møde op, dækket i dun 😉

På sådan en mandag hiver jeg gerne min “læder” nederdel frem, og en fin men løs bluse. Dertil et par semi flade hæle, mest for syns skyld (jeg tager dem af, når jeg sidder ved mit skrivebord anyways)

Herunder har jeg samlet et for mig ideelt mandagsoutfit, som både kan klare et måde med finans afdelingen, men også er comfy nok til et uformelt kaffemøde  om eftermiddagen.

Glimmerskoene gør rigtig meget, og vil også være gode til et sort i sort outfit. Når vejret er gråt og efterårsagtigt, så ender jeg ofte i sort-sort variationer. Så lidt ekstra glimmer er rigtig godt hvis jeg ikke skal gå helt i vinterhi.

 

 

 

Indeholder affliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *