indlæg
Blandede bolcher

Mest læste indlæg i Oktober & November

Posted on

[featured-img]

Nu er det jo sæson for at se tilbage på året og gøre status.

Oktober og November måned er for længst overståede og glemte i min bog. Men det gode ved bloggen er jo at jeg kan kigge tilbage, og ret præcist få et overblik over hvad der optog mig i den tid. Og hvad DU bedst kunne lide at læse om!

I oktober var jeg til et tiltrængt frisør besøg, og berettede glædestrålende om hvordan hun på et split sekund fjernede mine grå hår. (Olaplex behandlingen virkede forøvrigt ikke i mit hår, det forsvandt med første hårvask, og håret var betydeligt mere fedtet i flere uger efter)

Oktober var også måneden hvor jeg så tilbage på nogle tidligere jobinterviews, og undrede mig over interviewernes manglende pli i forhold til løn.

I november forsøgte jeg at lette din hverdag med 7 gode råd. Og jeg så også nærmere på en ny tendens med en 6 timers arbejdsuge.

Jeg håber dit yndlingsindlæg var med i ovenstående. God fornøjelse eller genlæsning med indlæggene heroppe.

Hvis du har ideer til indlæg eller emner som du gerne vil have vendt her på bloggen, så giv endelig lyd til mig på corporatemor @gmail.com eller i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *