Nytår for 300kr, tak.

fastfood

[featured-img]

Så er det tid til fest og bobler!

Jeg glæder mig altid til alle højtider. Det er faktisk ligegyldigt om jul eller fødselsdag, forventningens glæde er lige stor for mig. Nytår er derfor ingen undtagelse, og i år bliver det (igen) børnevenligt og hyggeligt. 4 små drengebørn under 6 år, så skal der nok blive gang i den, indtil kl 22 ihvertfald 😉

Jeg har dog ikke tænkt mig at dresse ned bare, fordi jeg ikke skal forlade min egen opgang. Næh nej, alle muligheder for fin kjole og makeup skal udnyttes. Derfor har jeg kigget lidt udsalg, og fundet noget fin inspiration til pris venlige kjoler med glimmer. Alle kjoler herunder koster 300 kr eller derunder, for det er min smertegrænse for en glimmerkjole jeg bruger 1-2 gange om året.

Meget elegant, og kan fint bruges på kontoret efter festen.

 

Så er der glimmer for alle pengene. Alternativt kan du bruge din yndlings sorte kjole og pifte den op med accessories, som jeg har skrevet om her. 

Mht. nytårs sko, så er jeg ikke den rigtige til at rådgive, da jeg altid har kæmpe store vinterstøvler på, for ellers er fyrværkeri seancen bare ganske ulidelig. Og jeg har ikke sko på indenfor, så det er egentlig så nemt. Men skulle jeg til fin fest, hvor sko indendørs var påkrævet, så kunne jeg godt blive fristet her.

Husk at fylde køleskabet op med tømmermændsvenlig mad. Og ellers kan du med fordel hente take away, hos din yndlings fastfood butik. Nu bliver mit nytår forholdsvis stille og roligt, så jeg satser på at være i stand til at udføre burgere selv. Men hvis det glipper overvejer jeg at hente take away hos Sunset.Bestil take away.

Rigtig godt nytår, og rigtig god fest. Kjolerne ovenover er også fine, hvis du overvejer at blive hjemme i sofaen med 90 års fødselsdagen.

 

 

Sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *