Dagens erhvervsnyheder – direkte i din inbox

nyheder

[featured-img]

Har du styr på dine nyheder inden du møder på arbejde?

Hvis du ligesom mig godt kan blive lidt presset ved tanken om at holde dig opdateret via alle de sociale medier, og trykte aviser, så Berlingske lavet en fin feature.

Du kan simpelthen få de 5 vigtigste (ifølge Berlingeren) artikler direkte i din mailbox hver morgen, så du kun behøver at læse erhvervsnyheder et sted. På den måde kan du strømline dit sociale media feed til at indeholder nyheder om alt muligt andet, for nu har du fået det vigtigste serveret på mail.

Selvfølgelig er det en god ide at holde sig opdateret via andre nyhedskanaler også, for Berlingske er naturligvis ikke helt objektive. Det bliver svært at finde et medie som er, så husk at læse med hos nogen som også har en anden vinkel på tingene.

Du kan tilmelde dig lige her. Her kan du iøvrigt også tilmelde dig nyheder om investeringer, karriereudvikling og andre spændende emner.

God fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *