Udstationering?

udstationering

[featured-img]

Er 2017 året hvor du rykket teltpælene til udlandet?

Hvis du har brugt julen til at overveje om dit job er det rigtige for dig, så kunne denne artikel måske bruges som inspiration.

Udstationering er ikke relevant i alle jobtyper, og det kræver også et ret  fleksibelt bagland at give sig i kast med. Men hvis det kan lykkes, er det både et plus for dit CV og ikke mindst en kæmpe oplevelse for dig selv. At kunne flytte til et andet land for at bo og arbejde, må give en fantastisk indsigt i kulturen.

Jeg har desværre ikke selv erfaring med udstationering, da det ikke har været relevant qua min uddannelse. Men jeg kender flere som har taget 1 eller flere år i udlandet, og det giver et rigtig fint perspektiv på det danske samfund, på godt og ondt, når de så vender retur igen.

Hvis du får muligheden for at tage afsted, er der hjælp at hente til alle de praktiske ting på her, hvis du er i tvivl om dine ansættelses vilkår når du relokerer til et andet land indenfor EU. Hvis du har brug for lidt flere generelle tips, så kan du læse mere om udstationering her.

Hvis du gerne vil beholde din lejlighed, men ikke kan overskue at selv stå for udlejning af lejlighed og, screening af lejere så er der firmaer som f.eks  Homeconnector, som specialisere sig i den slags.  udlejning af lejlighed til firmaer

Og så er der også rigtig mange netværk som du kan komme i kontakt med, når du relokerer. Mange mødes også via facebook, så det kan være en god ide at høre din nye HR afdeling om de har kendskab til et ex-pat netværk med udgangspunkt i enten firmaet eller nationalitet.

Har du erfaringer med udstationering? Meld gerne tilbage med gode/dårlige erfaringer i kommentarfeltet, så vil jeg meget gerne vende tilbage til det i et senere indlæg. 

 

udlejning af lejlighed, screening af lejere, udlejning af lejlighed til firmaer, Homeconnector

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *