deals
Corporatelife, Inspiration

Men hvad så med frynsegoderne?

Posted on

 

Nye deals? Der er rigtig mange gode ting ved at skifte job, men desværre også uforudsete udgifter..

 

Det er virkelig 1st world problems det her, men jeg har igennem de seneste 6 år haft en arbejdsgiver betalt telefon, med dertilhørende ganske nemt telefonnummer. Jeg havde sidste arbejdsdag den 20 januar, og telefonen er nu afleveret tilbage, tillige med det dertilhørende nemme nummer også.

Jeg har derfor måtte sætte mig ind i telefonmarkedet, og finde ud af hvad den slags koster og hvad de egentlig kan. Det er utroligt hvad man kan være forskånet for, hvis ens kontrakt er skruet rigtig sammen. De gode gamle Nokia telefoner med gummilister hele vejen rundt, er åbenbart udgået for længst..

Hvad valgte jeg så?

Jeg valgte en iphone 6S, i total tøsefarvet rosegold, og satser på at den skal følge mig de næste mange år / så længe styreprogrammet kan understøtte mit app behov.

Jeg er en af de mødre som godt kan finde på at stikke mine børn en iphone i bytte for 15 min fred og ro. Det stiller også krav til telefonens holdbarhed. Og dertil kommer at jeg er usandsynligt klodset, så mine devices skal virkelig pakkes ind i noget beskyttelse.

Jeg har kigget lidt på forskellige covers, for at finde noget der kunne passe. Uden at det bliver klodset at se på, eller føles mærkeligt at holde ved. Der kan findes nogle gode deals rundt omkring.

dealhunter er der også flere modeller med covers både foran og bagved. Mine covers bliver slidt og tabt regelmæssigt, så det er begrænset hvor meget jeg vil smide efter sådan et.

Hvis du har nogle gode tips til iphone covers, så meld gerne ind i kommentarfeltet. Lige nu har jeg fortsat et firma cover, som er halvvejs knækket over, så det er bare et spørgsmål om tid, før det endeligt ryger.

 

Sponsoreret

 

 

 

3 thoughts on “Men hvad så med frynsegoderne?

  1. Tjek eBay. Der har jeg i årevis købt covers både til iPad og iPhone til hele familien. Du slipper sjældent med mere end DKK 50 inkl. fragt, hvis du køber nogle simple designs uden for meget pynt.

    1. Tak for tippet. Jeg har kigget ebay og ali-express, men jeg har lidt svært ved at gennemskue hvilke der er i ok kvalitet. Og så er der også bare bare enormt mange kopi-covers, og det vil jeg helst ikke ud i 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *