Fredags update

vibes

3 dage på det nye job, and I’m loving it!

Lige et lille pip herfra. Jeg er jo arbejdende igen efter ferie, og tilmed
i et helt nyt job! Efter 8 år i den samme virksomhed er dette virkelig et tiltrængt skifte. Jeg ved ikke om det er for tidligt at sige noget, men jeg er virkelig glad, når jeg cykler på arbejde kl. 7.15. Selv efter i nat, hvor den yngste ville lege trampolin på min mave imellem kl. 1.00-3.00..

Så jeg er udelukkende positiv indstillet. Jeg er også blevet taget virkelig godt imod, og alle er enormt imødekommende, og venlige.

Så kun positive vibes herfra! Og så er denne uge tilmed kun en 3 dages uge for mig (bonus at starte en onsdag), så weekenden venter lige om hjørnet. Her står den på afslapning med mine drenge, og mængder af fastelavnsboller.

Håber din fredag bliver dejlig, og din weekend bliver lang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *