Til den “corporate” mand i dit liv

skjorte

Fordi de kære mænd også har brug for gode råd

Det skal ikke hedde sig at vi diskriminere mændene her på corporatemor.dk, så derfor kommer der her et stil indlæg til dem. Og er du ikke mand (hvilket størstedelen af mine læsere ikke er), så kan dette måske være lidt inspiration til gaver eller lignende. Det kan være svært at købe tøj til mænd, men heldigvis er der hjælp at hente til herretøj og mode.

Jeg har kigget lidt på MR.dk, og fundet nogle gode bud på corporate antræk til mænd. Og nu tænker du nok at det er en smal sag, for mændene kan slippe afsted med jakkesæt og skjorte, eller en skjorte med en sweater over. Og det er også rigtigt langt hen af vejen, men der er heldigvis nogle mænd som udfordrer normen lidt, og er interesseret i at gøre det hele lidt mere levende. Mænd behøver ikke gå i “uniform” hver dag, ikke engang i de meget konservative virksomheder.

Man kan ændre udtrykket på hele looket, bare ved at vælge en interessant skjorte. På den måde kan man(d) også leve op til den dresscode om jakkesæt der muligvis findes i virksomheden.

Her kommer et par gode bud til spændende skjorter til en corporatemand, som gerne vil være professionel, men ikke kedelig. De kan bruges til de fleste farver jakkesæt, blå, grå, tweed, eller hvilken farve man nu foretrækker. Og de er naturligvis også fine under en pullover, hvis han ikke er klar på at flashe hele skjorten på en gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håber det kan tjene til lidt inspiration. Køb herretøj her

One thought on “Til den “corporate” mand i dit liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *