Travlt med travlt på!

travlt

Åh åh, har hun helt glemt mig?

Det går ret stærkt i den rigtige verden for tiden, og det kan desværre mærkes på min blog aktivitet. Men jeg har så absolut ikke glemt jer!

Jeg kom hjem fra ferie i sidste uge, og har fået så meget farve, at det stadig hænger ved. Det er rart at forlænge feriefølelsen, og jeg bliver i godt humør, når jeg kommer til at kigge på min solbrune hånd. Selvom vejret er gråt i gråt idag på Bryggen.

Jeg har tonsvis af halv-skrevne indlæg, men ingen tid til at gøre dem helt færdige. Til gengæld er jeg i fuld sving på mit nye job, og det går bare over al forventning. Folk er søde, udfordringerne er gode og spændende, og jeg kan efterhånden finde rundt og huske et par navne. Travlt på den gode måde!

Et lille tip

I lyset af manglen på rigtige indlæg, så kan jeg istedet give et godt tip til dig, som er igang med at planlægge en teammiddag, familie halløj eller andet. Igår var jeg nemlig på La Glace, og tilbragte 2 timer i kageheaven! Kagekonen herself, afholdte et virkeligt morsomt foredrag, og der var kager, wienerbrød, og petitfours en masse!

Nu nævner jeg ikke dette bare for at gøre dig misundelig, men fordi La Glace for nyligt har udvidet stedet, og man nu kan booke et rigtig fint lokale med plads til 14 mennesker. Så hvis du har et arrangement som passer til kage (hvilket arrangement gør ikke det, iøvrigt) så kan La Glace lokalet bookes til rimelig penge.

 

Det var en lille update herfra, jeg vender snarest tilbage med noget mere substantielt!

Hav en skøn tirsdag!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *