Kig i krystalkuglen – Fremtidens arbejdsmarked

fremtiden

Hvordan skal vi forberede os og vores kompetencer til fremtiden?

Nedenstående artikel kan jeg virkelig anbefale! Den dukkede op i mit påskeferie feed på de sociale medier, og jeg synes der er rigtig meget stof til eftertanke. Særligt til vores politikere som virkelig skal til at vågne op, hvis de skal strømline arbejdsmarkedet til fremtiden. Og skolesystemet skal også have en rusketur!

Hvilke kompetencer tror du bliver vigtige på fremtidens arbejdsmarked? Skal vi til at lægge vægt på sociale kompetencer, kreativitet, og empati måske? Eller er det fortsat hardcore performance mål som er i højsædet?

Jeg ved det ikke, men jeg kunne forestille mig at der vil komme et skifte i løbet af de næste 20 år. Jeg håber at arbejde med mennesker får en højere status. At der kommer fokus på hvordan og hvor meget vi mennesker er berørt af vores barndom og tidlige ungdomsliv, og hvor meget vi tager med os ind i voksenlivet.

Giv gerne din top 3 over vigtige kompentecer på fremtidens arbejdsmarked. Hvad synes du vores børn skal satse på, og hvad vil du selv indrette dig på at skulle kunne om 20 år?

Fem ubekvemme sandheder om fremtidens arbejdsmarked

One thought on “Kig i krystalkuglen – Fremtidens arbejdsmarked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *