møder
Inspiration

Drop dine møder, og lav dit arbejde!

Posted on

Har du også dage hvor det ene møde afløser det andet? Og hvor du indimellem ikke kan regne ud, hvorfor netop du er inviteret med?

 

Så velkommen i klubben. Jeg tror størstedelen af os som arbejder på kontor, kan genkende de dage, hvor møderne bare løber ud i et. Og bagefter skal man så nå at lave sit arbejde!

Danske ledere i det private bruger i gennemsnit 11 timer på møder, og ledere i det offentlige bruger svimlende 14 timer på at sidde i møde!  Og det er bare gennemsnittet. Nu sidder jeg selv i det offentlige pt., og kan kun nikke genkendende til den lidt usunde mødekultur. Der bliver langsomt lavet om på det, og lige nu har vi indført at der skal sendes en fyldestgørende agenda med alle mødeindkaldelser, og at outlook er indstillet til 45 min fremfor 1 time som standard. Men det er en proces, og en ændring af “plejer” hvilket altid er en udfordring.

I denne artikel bliver nogle af problematikkerne med dårlige møder fremhævet. Og fordelene ved at bruge en mødefacilitator bliver også bragt frem. Jeg har tidligere skrevet om den gode mødekultur her og om effektive møder.

Har din arbejdsplads indført nogle gode principper mht. møder?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *