Men hvor skal turen gå hen?

udekøkken

Jeg har brug for hjælp, kære læser! Se med herunder!

Nu er det snart efterårsferie! Og ja, jeg tæller ned selvom det lige har været sommer. Jeg mangler dog fortsat destinationen med varme, god mad, sandstrand, etc… Jeg behøver ikke nogen fancy restauranter, bare en mulighed for at lave mad på udekøkken fordi vejret bare er for skønt til at lade være!

Jeg har tidligere været i Malaga i oktober måned med stor succes! Vi bookede en lejlighed med køkken og tagterrasse på nettet, og snuppede nogle billige billetter. Min ældste var knap 1 år på det tidspunkt, og han kravlede rundt i ble, og havde det skønt. Og vi kunne lave og spise mad udendørs i alle de 10 dage vi var der.

Forrige år gik turen til Portugal i oktober/november på et 3 uger “roadtrip”. Vejret var absolut også med os, og vi kom helt ned i gear. Selvom vi havde 2 krudtugler med.

Vi har også rundet Sicilien, som var helt eminent smukt!

Så jeg har ligesom dækket det sydlige af europa ret godt.. Så kære læser, hvor skal turen gå til i uge 42?

 

u

 

dekøkken
udekøkkener
Out-standing.dk

2 thoughts on “Men hvor skal turen gå hen?

    1. Tak for forslaget, Annette 🙂 jeg har faktisk stadig Grækenland til gode, så det må jeg lige kigge på. De gange jeg har overvejet det, har flyforbindelserne dog været lidt uheldige, men måske de direkte fly til øerne er nemmere at passe ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *