Flere gode gaveideer til den særlige mand i dit liv

biler

 

Som jeg har skrevet om før, så er september den helt store fødselsdagsmåned i min familie og nærmeste vennekreds. Der er de første 10 fødselsdage, og jeg skal virkelig lægge hovedet i blød for at komme op med de gode gaveideer.

Særligt til alle mændene i mit liv. De har meget få hobbies, og de få de har, er helt udenfor min forståelsesrammen. F.eks. biler. Jeg ejer ikke en bil, men benytter mig af delebils ordning, (og kører forøvrigt helst ikke bil i København). Så for mig er den der interesse for biler ret fjern.

Men nuvel, hvis det er det der får dem op af stolen, så vil jeg jo også gerne gøre dem glade. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Classic Center hvor man kan finde Alt i dele til klassiske biler

Helt oplagt som gave til bilentusiasten, som lige mangler en dims eller en dingenot til sin gamle bil. Eller originale glas fra en helt særlig veteranbil. Jeg vender tilbage med flere gode ideer snart, for jeg kan ikke være den eneste som har problemer med at finde de gode gaver.

 

Hvis du har nogle gode tips til at finde gaver inden for særlige hobby nicher, så sig endelig til i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *