Life hacks – om deleøkonomi og bil

Hvis du bor og arbejder i en af de større byer i Danmark, så er det begrænset hvor meget du har behov for bil…

Men nogle gange kan det være rart at have adgang til en bil alligevel. Jeg kommer fra det Jydske, og indimellem skal familien besøges. Og hvis det involverer rigtig meget bagage, så er det ikke altid ideelt med DSB.

Heldigvis er der blomstret en solid tendens indenfor deleøkonomi op på bil scenen. Der er lavet airbnb indenfor biler, der er el-lånebiler og regulære delebils klubber.

Jeg er selv medlem i Københavns delebils ordning, som hedder Lets go. Det er et virkelig nemt system, hvor du har et månedligt abonnement og derudover kun betaler for hvad du bruger. Du booker selv bilen på nettet i et vist antal timer, og bestemmer hvor i København du vil hente bilen.

Du bestemmer selv hvilken type bil du ønsker. Altså ikke om det skal være en mercedes benz eller en renault, men om det skal være en lille bil, med anhænger træk, eller om du har behov for en kassevogn.

Det har også fungeret rigtig fint, når vi har været på køreferie, og har haft behov for en bil i en hel uge eller mere.

Der er også ordningerne hvor du blot booker uden at have et abonnement, hvilket også er rigtig fint i en hurtig vending.

 

 

Hessel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *