overspringshandling
Blandede bolcher

Putting the “pro”- in procrastination..

Posted on

Overspringshandling? Igen i dag?

 

Jeg er nok ikke den eneste der har de der dage, hvor jeg ingenting når.. Kender du det med at have en lang to do liste, og har planlagt din tid, så du i princippet kunne gå i gang med kontrakten/rapporten/regnearket lige med det samme? Og alligevel bliver du overrasket når klokken slå 16.00 og du absolut ikke har nået hvad du satte dig for?

Lige for tiden er størstedelen af mine dage sådan. Altså bevares jeg når da det jeg absolut skal, men der bliver ikke gjort ret meget ud af forebyggelse, eller langtidsplanlægning. Jeg har tabt overblikket, og har svært ved at fokusere på de vigtige ting i jobbet. Ikke selve opgaverne, men missionen. Hvorfor er jeg her, hvad er det der er så vigtigt for virksomheden, og hvordan gør jeg en forskel? Eller gør jeg overhovedet en forskel? Når jeg afleverer mine børn om morgenen, og henter dem 8-9 timer efter, er det så det værd?

Og i det tankemylder så overspringer jeg for vildt..

Jeg har tidligere skrevet om forskellige “hacks” til at blive mere produktiv her og her. Jeg håber at en genlæsning af mine egne indlæg forhåbentlig kan give mig lidt motivation og et spark bagi 😉

 

Hvad gør du, når du har off-dage?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *