ny stilling
Blandede bolcher

Når man får kastet et job i nakken..

Posted on

Well, there’s a first for everything..

Jeg tog et stort skridt tilbage i februar og skiftede fra privat til offentlig. Tiden fra februar til nu har været ret tumultarisk, med chefer der stoppede fra dag til dag, og mange løse ender allevegne. Derfor har jeg i den sidste tid kigget mig lidt om efter et nyt job. Jeg har været til nogle samtaler, men ikke noget som jeg kunne se mig selv i.

Jeg var på en måde ikke helt færdig med min nuværende arbejdsplads, men jeg manglede noget for at det hele spillede. Jeg har siden maj måned hvor min tidligere chef stoppede, forsøgt at få enderne til at mødes. Det er dog svært at få gennemført projekter, når der ikke er en chef til at beslutte noget. Det er rent ud sagt enormt frustrerende.

Midt i min frustration, og min søgen efter en udvej, er der så sket noget ganske uventet. Jeg er blevet tilbudt et job. Fuldstændig ud af det blå, og uden at jeg har gjort andet end at passe mit arbejde.. Det er en intern stilling, som ikke har fandtes før og som jeg selv skal definere og bygge op. Jeg har selvfølgelig sagt ja tak, og mine kolleger er blevet informeret.

Rent fysisk flytter jeg fra 3.sal til 2.sal, så det bliver ikke den store forskel. Forskellen bliver dog til at tage og føle på, på alle andre områder. Jeg glæder mig enormt meget, samtidigt med at jeg stadig er lidt overrasket. Jeg har hørt om folk som får tilbudt en ny stilling fordi de har opnået gode resultater, men jeg har jo bare lavet det jeg plejer 😉

Så nu skal jeg skynde mig at blive færdig med mine projekter i denne enhed, før jeg flytter til den nye enhed 1. december.

Det bliver SÅ godt at prøve en ny stilling i den samme butik, og jeg glæder mig helt enormt.

2 thoughts on “Når man får kastet et job i nakken..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *