rejse
Blandede bolcher

Er det snart tid til noget sol?

Posted on

Lavet i samarbejde med Zanzibar højskolen

Rejsefeberen er over mig.

Jeg har netop været i Zurich. Bare en lille weekend tur med min bedre halvdel, hvor vi lavede absolut ingenting. Det var skønt, og virkelig anbefalelsesværdigt! Byen har en perfekt størrelse til en weekendtur, og det er meget nemt at komme rundt. Kunstmuseerne er smukke og store, maden er god, og hvis man er rig nok, så er der masser af shopping 😉

Vejret var dog virkelig dårligt. Som i silende regnvejr, hele weekenden. Opklaringen kom da vi sad i lufthavnen, og ventede på flyet til København. Så ovenpå sådan en gang gråvejr, så kan jeg ikke lade være med at tjekke diverse rejsesites, og eksotiske rejsemål lidt oftere. For rejselysten er vakt, men jeg mangler destinationen.

På arbejdsrejse fronten har jeg en enkelt tur til London i december, hvilket er ok. Jeg forestiller mig dog ikke at jeg får solen at se, da det er en 2 dages tur, som primært finder sted i en stor glasbygning på Canary Wharf. Og det er nok for presset at nå lidt juleshopping, selvom det var den bedste by at gøre det i. Så der er grund til at booke en rejse snart, og have nogle gode oplevelser i vente.

Jeg har kigget en del på Zanzibar på det seneste. Mest pga. af den meget lille tidsforskel, og varmen. Og så ser det meget eksotisk ud, og jeg har en kollega som netop er kommet retur derfra. Hun er meget begejstret for stedet, så jeg er helt solgt.

Hvis jeg ikke havde familie at tage hensyn til, så kunne det være vildt spændende at opleve et andet land gennem et højskoleophold i udlandet. Jeg har aldrig været på højskole, heller ikke højskole i udlandet, men forestiller mig at det ville være en god oplevelse, og samtidigt give lidt mere indhold i turen, end blot at rejse rundt på må og få. Men jeg må nok holde mig til konventionelle rejser.

Har du et godt tip til en rejse? Det skal være varmt, kort rejsetid, og så lidt tidsforskel som muligt. Og gerne i februar/marts måned.

 

 

One thought on “Er det snart tid til noget sol?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *