drømme
Blandede bolcher

Flere feriedrømme..

Posted on

Hvis jeg ikke er den eneste der drømmer mig væk i øjeblikket..

Som jeg skrev her den anden dag, så mangler jeg i den grad noget sol! Og varme, og sikkert også lidt ferie. Jeg er ikke kommet så meget længere i mine overvejelser, da tidspunktet fortsat er uafklaret. Så nu kigger jeg også på sommerferie. Jeg er jo kommet i en ny kategori, og har nu skolebørn eller barn hvert fald. Så derfor er jeg også lidt mere låst i mine ferieperioder. Nu kigger jeg lidt mere bredt, og er henne i maj/juni måned, hvor der godt kunne være lidt sol at hente flere stedet. Blandt andet hvis man tog en feriebolig i Kroatien.. Jeg har været i Zagreb en enkelt gang, og det var super smukt. Og jeg har hørt fra mange at resten af landet, og især kystområdet skulle være et fantastisk sted at holde ferie.

Har du et godt tip til solferie med børn? Der skal helst være pool, sol og gerne eget køkken?

 

Feriebolig Kroatien

https://www.villapartner.dk/kroatien

https://www.villapartner.dk/kroatien

 

Feriebolig Kroatien

 

One thought on “Flere feriedrømme..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *