ferie
Blandede bolcher

Det er vigtigt at sætte pris på de gode stunder

Posted on

udgivet i samarbejde med Villapartner

 

De gode minder er især vigtige at holde fast i, når det går rigtig stærkt..

For 6 år siden var jeg lidt kommet tilbage fra barsel med min første søn. Som i øvrigt bliver 7 lige om lidt! Jeg føler mig efterhånden lidt gammel.

Før jeg startede på arbejde igen, blev vi enige om at tage en barselsferie sammen et sted. Et varmt sted. Som I nok har kunne se den seneste uge, så har stort set alle mine indlæg handlet om ferie. Det er ikke fordi jeg er utilfreds med mit arbejde. Tværtimod, det går bedre end nogensinde. Men jeg savner solen.

Barselsferien gik til Malaga, Costa del Torrox, hvor vi bookede en ferielejlighed med eget køkken. Et must hvis man rejser med babyer i min optik. Det var oktober måned 2011, og vi havde dage med op til 30 grader.. Det var nemt at komme fra lufthavnen og til ferielejligheden i bil. Der var virkelig god mad, og de lokale var ellevilde, når vi kom trillende med barnevognen.

Det var en super god ferie, som jeg ofte tænker tilbage på, når jeg savner solen. Spanien er fortsat højt på min rejseliste. Jeg har også været i Barcelona og Bilbao, og er altid blevet positivt overrasket. (jeg er jo vildt forelsket i Portugal, men Spanien ligger absolut i min top 3)

Hvis du er fristet vil jeg anbefale at kigge hos Villapartner. De er specialister i ferieboliger, og du kan helt sikkert finde noget for dig, eller blot blive inspireret til en ny destination. Find en feriebolig i Spanien

Er du ikke fristet af Spanien, så sig endelig til hvor rejsen ellers går hen?

 

 

Feriebolig Spanien
Feriehus Spanien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *