nytår
Blandede bolcher

Slut med de dårlige vaner?

Posted on

Nytårsfortsæt eller ej?

 

De fleste af os begynder at reflektere op imod nytår.. Nogle finder på deciderede emner til forbedring i det nye år. Jeg er selv helt klicheagtig i år, og har besluttet mig for at tabe mig.. Det er vist det mest brugte nytårsfortsæt nogensinde!

Men det kan jo også være at du har helt andre vaner du gerne vil af med. Og gerne blive helt fri for. Men hvordan overholder man så sine fortsæt? Når jeg har spist klidkiks i en uge, og bare gerne vil have en kage, hvad skal jeg så gøre? For viljestyrke virker ikke (så ville jeg være slank som et siv allerede.. )

Heldigvis er der kloge mennesker hos BRO blog, som studerer adfærdsdesign, og ved præcis hvilke knapper du skal trykke på for at bevare de gode vaner..

15 videnskabeligt beviste teknikker til at bryde en vane (og holde sit nytårsforsæt…)

Rigtig god fornøjelse, og held & lykke!

Randi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *