mine kompetencer
Blandede bolcher

Godt nytår !

Posted on

Så startede 2018, og jeg håber du er klar!

 

Idag er jeg næppe den eneste som sidder med lidt tungt hoved, og ihærdigt forsøger at få mine børn til at være stille…

Men 2017 endte med et brag, og jeg glæder mig til 2018. I 2017 tog jeg et stort spring og skiftede arbejde. Det var et farvel til en arbejdsplads og nogle mennesker som jeg havde kendt det meste af mit arbejdsliv, og et goddag til et nyt område, og en anden branche.

Skiftet gik over alt forventing de første 3 måneder.. Så blev min chef afskediget, og jeg stod pludselig med alle mine projekter på hold. Men heldigvis blev jeg tilbudt en ny stilling, og stortrives nu igen.

Så jeg har høje forventninger til de nye projekter jeg skal igang med i 2018, og glæder mig til at få lavet en udviklingsplan, som kan understøtte mine kompetencer i forhold til alt det nye.

Jeg starter på arbejde igen i løbet af denne uge, men først skal jeg nyde tiden med mine børn, og bedre halvdel, inden hverdags toget kører igen.

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår, og tak fordi du læser med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *