Om Corporate Mor

Om bloggen

Corporate Mor er ikke endnu en Mommy blog. Den handler faktisk overraskende lidt om børn, navnet taget i betragtning. Corporate Mor handler om karrieremødre og kvinder generelt, og især om udfordringerne ved at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Den handler om kvinders tilgang til karriere, problemer med at ramme glasloftet i virksomhederne. Og så handler den også om mode. Rigtig mode som kan bruges på kontoret og i bestyrelseslokalet, uden at gå på kompromis med kvindelighed, eller din personlige stil.

Om mig

Jeg er mor til fantastiske A & H på hhv. 3 og 6 år. Imens jeg forsøger at være en god mor, så passer jeg min karriere som erhvervsjurist, i det pulserende erhvervsliv.

Udover karriere og børn, er jeg også mode interesseret. Det hænger dog jævnt dårligt sammen med mit karrierevalg, der oftest dikterer jakkesæt, og kedeligt professionelt tøj. Jeg gør dog mit for at hæve barren for hvad man kan iføre sig på kontoret, uden at være mindre professionel af den grund. Og samtidigt beholde min egen stil. Der er ingen grund til at være en “minimand” i min optik.

Jeg er bosat i København, rejseglad, eksil-jyde, hemmelig mesterbager, og vild med ladcykler.

 

 

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et samarbejde med mig og bloggen, så læs mere på min kontakt & samarbejde side.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *