Inspiration

Glansbilleder på de sociale medier

Posted on

Jeg faldt over denne smukke blog post, skrevet af Wendy Wisner.

Den fortæller så fint om den måde vi kvinder gerne vil vise vores liv og vores børn frem på.Særligt på de sociale medier, hvor vi kan sætte et yndig filter over poderne, og få alt til at fremstå idyllisk.

Jeg gør det også selv. Tager gerne 10 billeder af ungerne, for så at vælge det ENE foto, hvor de ser bare tilnærmelsesvis nuttede og rolige ud… Hvilket er fuldstændig ligegyldigt, for alle ved jo godt at børn ikke er en statisk ting. De kan sidde stille i 30 sek, og så kører benene, munden eller andet på dem igen. Og det er jo skønt og dejligt, omend knap så fotogent 😉

Tag et kig, det er 5 min givet godt ud.

To the other mothers…

2015-04-08-1428512718-7955127-lookingatducks-thumb

One thought on “Glansbilleder på de sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *