skuffe
Inspiration, Life Hacks, Skønhed

Work/Life Balance Tips #1

Posted on
Den hemmelige skuffe

Jeg har 2 små børn derhjemme. 2 små drenge. Den ene er faktisk så lille, at jeg netop er kommet retur fra barsel for 1 uge siden!

Det giver lidt nogle udfordringer om morgenen, når jeg gerne vil afsted på arbejde, og se blændende godt ud. Selvom jeg står op 30 min før de andre, så kan jeg ikke rigtig nå at blive færdig med min make-up. (Den lille sover nemlig lige ved siden af badeværelset, så han vågner 10 min efter jeg er gået derud….)

Så min redning er min hemmelige skuffe på jobbet. I den har jeg børste, elastikker, hårnåle, mascara, concealer, CC creme og en deodorant (man skal ikke kimse af effektten af et let truckerbad)

Pt. er følgende produkter min redning:

beautyrutine

CC creme fra ‘Loreal – anti dulness effekt. Hvem vil ikke gerne være anti-kedelig at se på? Den virker hvertfald på mig, og den fordeler sig i et fint og tyndt lag på huden.

Concealer fra Nilens Jord. Min yndlings concealer igennem de sidste 5 år. Det er bare rart med produkter, der virker, uden alt for meget kemi skrammel. Og den er meget drøj i brug, så det er næsten umuligt at bruge den helt op, inden den bliver for gammel.

Black Volume Mascara fra Nilens Jord. Endnu en yndlings. Jeg er kontakt linse bruger, og mascaraer fra Nilens Jord holder godt på mine vipper uden af irriterere. Jeg har prøvet alle deres varianter efterhånden, og Black Volume holder hvad den lover.

Touperings børste fra GHD. Jeg har langt, tykt hår. Når det bliver tilsat cykelhjelm, så bliver det langt, tykt og fladt hår. Det er jeg ikke så begejstret for, så GHD hjælper mig med at rette op på fladheden. Og så er det rart at kunne friske frisuren op i løbet af dagen.

Det var mine beauty rutiner på kontoret (som naturligvis foregår i al hemmelighed på toilettet, med rigtig dårlig lyssætning)

 

Indlægget er redigeret med nye affliatelinks til de produkter jeg bruger pt.

One thought on “Work/Life Balance Tips #1

  1. 16 tips til at komme hurtigt ud af døren om morgenen - CORPORATEMOR

    14. oktober 2016 at 09:57

    […] jeg ingen problemer med at lægge makeup og ordne hår, når jeg er kommet på arbejde. Jeg har et nødkit i min skuffe, som altid er ved hånden til en snæver […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *