Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Mode

I Want! #1

Posted on

Nu kommer foråret snart! Jeg kan  næsten mærke hvordan den hårde hud på mine fødder længes efter at blive sat på græs! OG jeg er kommet frem til at jeg så afgjort mangler nogle blomster i min garderobe. Her kommer et par gode bud på en blomsterkjole som også kunne fungere på kontoret. Jeg har bestilt den lidt efterårsfarvede sag til mig selv. Den ser virkelig dejlig ud i snittet, feminin, men ikke afslørende.

Smukke blomster til foråret
Smukke blomster til foråret

Alle er fra Asos, som iøvrigt kører med 70% udsalg pt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *