Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Mode

Mode dilemma

Posted on

image

Han har så evigt ret!

Selvom jeg er meget mode interesseret, må jeg tilstå at mediernes dækning af professionelle kvinder, oftest er ganske usaglig og usmaglig.

Det er særlig slemt i USA, hvor jeg har hørt om kvindelige senator kandidater, som bliver vurderet på længden af deres nederdele. Er den for kort, er de uprofessionelle og slutty, og er den for lang er de snerpede og kedelige. Og det er vel og mærke i nyhedsudsendelser a la DR og TV2.

Det er ikke meget bedre i Danmark, hvor de danske kvindelige politikere ofte får en “mode” kommentar med på vejen. Og det i høj grad af mandelige journalister og “eksperter”.

Hvornår er det blevet mere interessant at fokusere på kvinders påklædning,  fremfor deres budskab?

Jeg er helt med på dobbeltmoralen i at jeg har startet en mode/livsstilsblog, som i høj grad skal fokusere på professionelles påklædning. Men jeg vil aldrig lade mit udseende overskygge min professionalisme. Budskabet og arbejdet er altid i første række, indpakningen er bare for sjov.

Nu er det valgkamps tid i Danmark, så jeg synes vi skal begynde at tælle hvor mange kommentarer Helle Thorning får på sin røde jakke, i forhold til Lars Løkke og hans evige jakkesæt.

Ligestilling er vejen frem, også i medierne!

One thought on “Mode dilemma

  1. Dagens kloge mand | corporateMor

    28. april 2015 at 08:33

    […] Jeg lader billedet stå og tale for sig selv. Men der kommer snarest en opfølgning på min harcelering over behandlingen af kvinder i medierne. Jeg var lidt inde på det i dette indlæg. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *