Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Mode

Notice

Posted on

 

Jeg har læst med, sådan lidt on and off, hos den søde Julia på hendes fine blog. Og der blev jeg for første gang introduceret til mærket Notice. Jeg havde aldrig hørt om det før, men blev straks fanget af de fine snit, og de rolige farver og mønstre. Meget kontorvenligt, uden at være kedeligt!

Mærket kan fåes hos Bon’a parte (som jeg egentlig troede kun solgte mormor tøj)

 

Pt. har jeg kig på aaallt for mange jakker, har jo galoperende jakke-fetish som jeg burde blive indlagt for.

notice

 

Ender ret sikkert med den blå bomber jakke, og evt. også blonde blusen… Har kigget på det længe, og kan snart ikke komme med flere undskyldninger for ikke at købe det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *