Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Inspiration #1

Posted on

Denne Ted talk fra Tracey Spicer, har floreret lidt på Facebook, hvis man følger de samme kvindeorganisationer som jeg. 

  

 

Den er ret tankevækkende, og jeg kan kun anbefale dig, at bruge de ca 10 min på at se den. Hendes pointe om, at samfundet pålægger vi kvinder at se ud på en hel særlig måde, og at ingen gør noget for at bekæmpe det, er ret skræmmende.. 

 

Jeg bruger selv en del tid foran spejlet hver morgen, men efter at have set denne video, har jeg skåret det ned til et minimum. Jeg er desværre alt for forfængelig til helt at droppe mascaraen, og concealeren. 

Se den på youtube her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *