Inspiration

Blogs jeg følger lige nu

Posted on

Jeg synes virkelig blog mediet er skønt! Det har helt overtaget min trang til glitrende modemagasiner, og papiraviser.

De mode relaterede, af dem som jeg følger nu, er:  memo

Memorandum – Skøn amerikansk businessmode blog med en beundringsværdig smuk kvinde i spidsen. Hendes outfits kan også bruges af europæere, og hun er rigtig god til at bruge farve (det hjælper også at hun oftest arbejder på nogle ret varme lokationer 😉 )

corp

Coporette – Endnu en amerikansk arbejds modeblog. Den er lidt mere amerikansk og rodet end Memorandum, men de har oftest nogle rigtig gode links, og et virkelig godt arkiv, fordi de har været igang så længe. Der er mange guides og lister til al mulig nyttig info.

blam

Blame the Business – Et par dygtige danske kvinder, som er meget ambitiøse med deres blog. Pt. er den ved at omgå nogle forandringer, og udfra hvad jeg har hørt, bliver det et virkelig godt og spændende set-up.

julia

Julia Lahme – Rigtig fin blog med gode referencer til lidt mere ukendte tøjmærker og brands, som Julia har i sin reklame portefølje. Og så er jeg vild med at den er så personlig, det gør den bare endnu bedre.

Derudover følger jeg også adskillige mommyblogs, og rejseblogs (jeg elsker Valdemarsro, det er den ultimative rejseblog lige pt, hvis man er til børn og asien), men det må blive en anden gang.

Hvis i har gode tips til andre business mode relaterede blogs, så sig endelig til. Der er altid plads til en til, på min blogroll 😉

4 thoughts on “Blogs jeg følger lige nu

  1. Vildt gode anbefalinger! Kendte godt Lahme og BTB (og fandt dig faktisk via din seneste kommentar derinde), men de to første er da nogle jeg skal holde øje med.. Og din egen blog er røget med i samme omgang.. Jeg glæder mig til at følge med 🙂

    1. Tak skal du have! Det er skønt at der er nogen som læser med.

      Generelt er der en del flere amerikanske business bloggere, så skal nok sige til, når jeg falder over flere gode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *