Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Ladies first

Posted on

Jeg brugte tirsdag aften på et super spændende event hos netværket Ladies First. Emnet var mentorer,  og det at skabe en mentor relation.

Jeg har selv, igennem længere tid, overvejet at få en mentor, da jeg er et sted i min karriere hvor jeg godt kunne bruge lidt guidance, så dette arrangement stod højt på min to-do liste.

Der var flere spændende oplæg fra blandt et mentor/mentee par fra Novo Nordisk, og et par som var sat sammen via Kvinfo.

mentor

Derudover var der et par unge iværksætter kvinder som fortalte om deres nye projekt Co.Work. De laver både klassisk mentor/mentee set-up, og nogle peer to peer grupper, hvor man bliver sat sammen med andre ligestillede, og kan diskutere ens jobsituation. Peer to Peer kunne være rigtig god for unge i første job, hvor mange af problemstillingerne går igen fra virksomhed til virksomhed.

Der blev også opfordret til at “stalke” interessante mennesker på Linkedin, og simpelthen spørge om de var interesseret i at drikke kaffe og diskutere en konkret problemstilling. Ud fra kaffemødet kunne man så vurdere om der var god kemi, og så spørge om vedkommende vil hjælpe yderligere ved at blive mentor.

djøf

Jeg har også undersøgt mulighederne for vi ældre damer med lidt mere erhvervserfaring i baggagen, og her udbyder DJØF et mentor program til mennesker som er “halvvejs” i deres karriere, og har brug for rådgivning til næste skridt.

I kan læse mere om det program her: 

Jeg er ihvertfald blevet mere hooked på at få en mentor, og håber også på sigt at jeg bliver sej nok til at blive mentor selv en dag. Ud fra oplægsholderne lød det til at være meget givende for begge parter i forholdet.

One thought on “Ladies first

  1. Smalltalk | Corporate Mor

    13. juli 2015 at 10:00

    […] super vigtigt. Jeg har tidligere skrevet lidt om det i netværkssammenhænge, men her kommer der en konkret liste med gode tips til smalltalk. Du kan øve dig på dine kolleger […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *