Inspiration, Mode

Corporate Uniform?

Posted on

Jeg faldt over en ret interessant artikel hos et af mine yndlings sites med tips til karriere og personlig branding. Netværket  “Ellevate“, som er et rent kvindenetværk, er en ren guldgruppe af artikler og tips til blandt andet personlig branding, karriereråd, ligestillings debatoplæg og lign.

I denne artikel har forfatteren, en new yorker kvinde med eget tøjfirma, valgt at gå med den samme type kjole, hver dag i 3 år. Både som branding for hendes firma og produkt, men også som branding for hende selv. Der er jo rigtig mange mænd som bruger denne tilgang.Hvis jeg mødte en af finansfyrene i kantinen, så kan jeg reelt ikke vide om han havde haft det samme tøj på hele ugen. Det er jo sorte og blå jakkesæt med hvid skjorte HVER dag. Forfatteren nævner også andre forretningsmænd i artikel, som har brugt deres påklædning som deres kendetegn, varemærke om man vil.

Tænk på al den tid man kunne spare som kvinde, hvis man fandt den model kjole/bukser/whatever,  som bare sad godt altid. Så kunne man dress op eller dress ned afhængig af humør, men man ville altid have den der gode fornemmelse af at se godt ud. Altid.

Det ville da være fantastisk! Og jeg tror egentlig ikke det ville give ret mange begrænsninger i forhiold til at følge moden generelt. Hvis nu kjolemodellen fandtes i alle farver, snit, armlængder etc, så den kunne varieres i det uendelige?

Maja-3-pics-small

Tag et kig og bedøm selv om du ville kunne leve med kun “en” kjole 😉

3 thoughts on “Corporate Uniform?

 1. At skabe sin stil | Corporate Mor

  2. juni 2015 at 10:23

  […] Og er du helt med på at “downsize” garderoben og laver det super gennemskueligt, så overvej at gøre som Mathilda Kahl. Hun har simpelthen valgt at skære al morgenstress over outfits ud af hendes liv, og gå i det samme outfit hver dag! Jeg har tidligere skrevet om en “Corporate uniform” her. […]

 2. Outfit of the day #2 | Corporate Mor

  3. juni 2015 at 10:41

  […] Men ikke desto mindre, så kommer der her et af de mere corporate inspirerede outfits. Jeg er igang med et større projekt for tiden, som kræver at jeg kan deltage i møder i alle afkroge af organisationen. Jeg går derfor efter et professionel look, så jeg føler mig ovenpå. Når jeg ved det hele virker, så er selvtillieden helt i top, og jeg kan fokusere 100% på arbejdet der skal udføres. Det er dejlig nemt, og jeg overvejer stadig om jeg ikke skal indføre dette og andre looks i denne stil som min corporate uniform. […]

 3. 3 gode råd til at komme hurtigere ud af døren - KARRIEREMOAR

  9. november 2018 at 07:44

  […] har tidligere skrevet om fordelene ved at have en arbejdsuniform. Det er nemt om morgenen og det sender et meget stærkt signal, at du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *