Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Skønhed

Flot make-up på 5 min

Posted on

Jeg er stor fan af Lisa Eldridge. Hun er virkelig dygtig makeup artist, og har et hav af video’er, og guides på sin hjemmeside.

For en makeup analfabet som mig, så er det skønt at kunne hente noget hjælp på denne måde. Og særligt fra de videoer som viser nem og hurtig hverdags makeup. Samtidigt viser hun en masse produkter, som jeg ikke anede eksisterende. (jeg bruger dog fortsat dem, jeg har i skuffen i forvejen 😉 )

le

Her er min yndlingsguide til smuk makeup på 5 min. Jeg springer dog øjenskyggen over, da jeg synes det får mig til at se alt for gammel ud. Men det er jo en smagssag.

Find videoen her, og se hendes mange andre gode videoer på hjemmesiden.

One thought on “Flot make-up på 5 min

  1. 16 tips til at komme hurtigt ud af døren om morgenen - CORPORATEMOR

    3. oktober 2016 at 09:02

    […] meget om morgenen. Går det helt skævt med min morgen rutine, så har jeg ingen problemer med at lægge makeup og ordne hår, når jeg er kommet på arbejde. Jeg har et nødkit i min skuffe, som altid er ved […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *