Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Corporatelife, Mode

Blondekjolen

Posted on

Hvis du arbejder et sted, hvor der ofte er arrangementer om eftermiddagen og aftenen, så kender du problematikken. Du har haft dit arbejdstøj på hele dagen, og vil egentlig gerne se lidt frisk og professionel ud om aftenen også. Du har dog ikke plads i din taske til skiftetøj, så du er nødt til at tænke smart fra morgenstunden.

Her kommer blondekjolen dig til hjælp! En blondekjole er fin i sig selv, og kan dresses op og ned som man har lyst. Jeg har både en i sort og hvid, og med en blazer eller cardigan ud over, så passer den perfekt ind i en arbejdsdag.

Om aftenen ryger cardiganen eller blazeren, så af, og ekstra makeup ryger på. Sådan, så har du skiftet fra dag til aften, uden at medbringe alt muligt ekstra udstyr.

kate
Se lige hvor smuk Kate er i blonde! Og hvor lidt ekstra udstyr det kræver at se så godt ud i blonde ;.)

Skal det være ekstra festligt, kunne du overveje at medbringe et par ekstra sko. Det vil, i alle tilfælde, sandsynligvis være rart at skifte fodtøj efter en lang arbejdsdag i de samme sko.

Her er et par bud på en fin sort blondekjole med ærmer.

inwear kjole
Smuk kjole fra Inwear
blondevm
Højhalset og fin blonde fra Vero Moda
blondehm
Let og luftig blonde fra H&M
YAS1
Lækker kjole fra Y.A.S

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *