Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Corporatelife

Karrieretips #2

Posted on

[featured-img]

Netværk er vejen frem

Hvis du er i starten af din karriere, eller netop kommet helt frisk ud af undervisningsystemet, så vil jeg anbefale dig at besøge Business is about talent. 

Det er 2 unge kvinder, placeret i afdelingen Human Ressource Management, som har denne blog. Den er fyldt med konkret og brugbar info til alle i starten af deres karriere,og til jobsøgende. Derudover er der mange gode netværks tips, og spændende artikler om f.eks. deres “Talent of the Month“.

Det er 2 dygtige og velskrivende kvinder der står bag, og jeg glæder mig til at følge mere med på deres blog, og særligt i netværks afdelingen.

Netværkstips

Herunder er et link til hvordan man netværker med fuldstændig fremmede mennesker, adapteret fra Christopher Barrets teorier. Jeg har selv været til foredrag med Christopher Barret for nogle år siden, og det er virkelig morsomt den måde han kan stille vores (danskernes) adfærd op på. Mange står bare og kigge fordybet i deres telefoner, og det er bare så ærgerligt til et netværks arrangement.

netværk

Tryk på billedet for at komme videre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *