Blandede bolcher

At skabe sin stil

Posted on

Hvis du, ligesom jeg, er lidt af en tøj-kamæleon, og skifter stil i takt med sæsonen og andre løse påfund, så læs med her:

Bloggeren The style sample, giver nogle gode grunde til hvorfor netop du skulle sætte dig ned og overveje din stil.

stylesample 4 advice

Lidt overvejelse og visualisering giver både mere overblik og (forhåbentlig) lidt bedre økonomi (medmindre du finder ud af at du kun er til silke og pels 😉 ) Er du lidt i tvivl om hvordan du skal komme fra dine visualiseringer/moodboards/scrapbøger og lignende, til et mere færdigt resultat, så få et par gode tips her

matilda-kahl-one-outfit-woman
Smukke Mathilda Kahl – one outfit woman

Og er du helt med på at “downsize” garderoben og laver det super gennemskueligt, så overvej at gøre som Mathilda Kahl. Hun har simpelthen valgt at skære al morgenstress over outfits ud af hendes liv, og gå i det samme outfit hver dag! Jeg har tidligere skrevet om en “Corporate uniform” her.

Hvad gør i? Laver i visualiseringer af garderoben, og liste over musthaves? Eller er i helt med på “uniform” ideen?

 

2 thoughts on “At skabe sin stil

  1. Corporate uniform, version 2 | Corporate Mor

    15. september 2015 at 11:03

    […] i huske Matilda Kahl? Den smukke dame, som sagde nej tak til flere tøjkriser, og valgte ét sæt som hun bruger hver […]

  2. Desperate søgninger på nettet - KARRIEREMOAR

    25. marts 2019 at 07:33

    […] Kapselgarderobe er ikke noget jeg selv praktiserer i dens kerneform. Jeg har en arbejdsgarderobe og en fritidsgarderobe, og jeg kan godt lide at have valget. Men jeg har haft nogle indlæg om emnet kapselgarderobe, da det er endnu et sted som kan være tidsbesparende for dig om morgenen, og generelt i dit liv. Der er andre krav til kvinders påklædning, og hvis du skal op på siden af mændene, så kan det være godt med en arbejdsuniform.   […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *