Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Mode

Outfit of the day #2

Posted on

 

 

Der er ikke så mange outfit billeder på denne blog, og på trods af det ellers store mode fokus den har. Det er der imidlertid 2 simple grunde til.

1. Jeg er virkelig ikke model materiale

2. Jeg er SÅ dårlig til at tage billeder af mig selv!

Men ikke desto mindre, så kommer der her et af de mere corporate inspirerede outfits. Jeg er igang med et større projekt for tiden, som kræver at jeg kan deltage i møder i alle afkroge af organisationen. Jeg går derfor efter et professionel look, så jeg føler mig ovenpå. Når jeg ved det hele virker, så er selvtillieden helt i top, og jeg kan fokusere 100% på arbejdet der skal udføres. Det er dejlig nemt, og jeg overvejer stadig om jeg ikke skal indføre dette og andre looks i denne stil som min corporate uniform.

IMG_0218
Blazer- H&M, Top – Saint tropez. tubenederdel – H&M, Støvler – H&M

IMG_0222

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *