Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Mode

Seneste køb #3

Posted on

Jeg er en ivrig Ebay shopper. Det generer mig ingenlunde at tøjet har været lidt brugt, inden det når til mig. Tværtimod, når man ved hvordan tøj produktion ødelægger miljøet, og har dårlige arbejdsvilkår for de ansatte. Genbrug er vejen frem, og så glæder det også min indre jyde, når jeg gør mig et ægte kup 😉

 

Mit seneste Ebay fund er denne smukke jakke, i let skinnende materiale, og med lommer. Den er lidt som en cardigan i snittet, og meget nem at bruge. Jeg har brugt den til primært sorte outfits, men tænker at den også kunne være fin til en rød nederdel.

cardiblomst cardiblomst2

10 thoughts on “Seneste køb #3

  1. Den er nemlig rigtig sommerfin, og giver mange komplimenter med på vejen 🙂
   Mht størrelsen, så er den almindelig, vil jeg sige. Jeg er en str 42 foroven og har den i large.

 1. Hvor er den fin 🙂 Men jeg synes ikke, jeg kan se et link til den – kan du mon lokkes til at lægge det på?

  1. Tak!
   Der er ganske rigtig ikke noget link, og det er fordi den sælger, jeg købte den af, har udsolgt! Det er rigtig dårlig blogger stil at tease med ting som ikke bare kan købes 😉

   Men jeg har fundet en anden sælger, som har en magen til: http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Retro-Women-Europe-Loose-Jacket-Kimono-Cardigan-Lady-Blazer-Coat-Top-SML/191537733891?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140122125356%26meid%3Defd71ebae52f45b390841293a8336649%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D251498944232&rt=nc

   Og hvor jeg bare helt vild med din blog! Hvis jeg havde plads på altanen, så var en pizzaovn mit allerførste køb!

 2. Ihhh, tak for link 🙂 Den skal vist klikkes hjem!

  Tak for de søde ord – jeg er helt ny ud i det her bloggeri – og så har jeg lige været syg i fu… næsten to måneder – så jeg har slet ikke fået blogget det sidste stykke tid. Men jeg synes, det er ret skægt.

  Jeg har slet ikke fået kigget på din blog – jeg faldt bare tilfældigt over den her til morgen, men nu skal jeg da vist i gang med at læse 😉 Jeg synes, det ser ud til at være er en god blanding, du har på din blog – både mode og så noget business – nogle modeblogs bliver simpelthen så kedelige, når det kun er det, det handler om….. Jeg synes, det er fedt, at du putter noget indhold på, som man kan blive klogere af 🙂

  Ha en god dag!

 3. Hov – men jeg er lidt i tvivl om størrelsen – jeg er normalt en 28-42 – alt efter hvilket mærke – måske nok mest en 40 – tror du, så også, jeg skal tage den i L??

  1. Ja, jeg tror en large vil være god til dig. Medmindre du har meget smalle skuldre, så vil jeg tage en medium. Den er løs i modellen, lidt som en cardigan, så tror længden vil være den samme, uanset str.
   Der kommer et outfit billede på et tidspunkt hvor jeg har den på, dog med det forbehold at mine fotoegenskaber ikke yder den retfærdighed 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *