Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Kvindelige rollemodeller

Posted on

Jeg fik tilsendt dette fine interview om Bente Overgaard, i et nyhedsbrev for et par dage siden. Bente Overgaard har arbejdet sig op og er blevet koncerndirektør i Nykredit, samtidigt med at hun har haft små børn.

Det er altså inspirerende at læse om, selvom det på ingen måde har været en nem vej for hende. Og så er det påfaldende at selv en kvinde i hendes position, føler at hun skal “mande sig op” når mændene tropper talstærkt op i jakkesæt og spidse sko.

Jeg håber i synes det er interessant med disse inspirations artikler om andre kvinder som har klaret det hele vejen til toppen. Ikke at det skal være alle kvinders udgangspunkt at blive topleder en dag, men jeg synes det giver en motivation at vide, at det kan lade sig gøre med hårdt arbejde.

tkrollebenteoverg
Tryk på billedet for at komme til artiklen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *