Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Ferie overvejelser

Posted on

Overskriften henviser ikke til hvor ferien skal afholdes, men mere til de reflektioner som en ferie kan give. Det er ikke unormalt at man kommer tilbage fra ferie fuld af ny energi, og klar på nye udfordringer. Der er mange som søger nye stillinger, eller overvejer om deres nuværende job nu giver dem al den udfordring eller udviklingsmuligheder som de har behov for.

Spørgsmålene herunder er inspireret af DJØF.

Du kan stille dig selv spørgsmålene:

  • Hvad vil du gerne have opnået, når du går på pension?
  • Hvad er vigtigt, væsentligt og værdifuldt for dig i dit arbejdsliv?
  • Hvilke opgaver vil du gerne arbejde med?
  • Hvornår giver en opgave dig energi?
  • Hvad er medvirkende til, at du trives i dit arbejde?
  • Hvilke ønsker har du til din relation til din chef og kollegaer?
  • Hvor meget vil du arbejde?

Har du lyst til at reflektere mere systematisk over dine muligheder, så er der god hjælp at hente i DJØF karriereværktøjs boks.

 

Jeg går selv og overvejer hvad det næste karriereskridt skal være. Jeg synes ikke det er svært at kortlægge hvad jeg kan. Det er tilgengæld virkelig svært at begrænse mig til nogle få ting som jeg gerne VIL. For der er bare så mange ting jeg gerne vil prøve arbejdsmæssigt, og jeg er bange for at begrænse mig så meget, så jeg lukker nogle døre.

Er der nogen af jer der er igang med de større karrierereflektioner?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *