Corporatelife, Inspiration

Professionel i sommervarmen

Posted on

Nu satser vi snart på, at den der sommer dukker op..

Som jeg har hintet i tidligere indlæg, så arbejder jeg på et meget varmt kontor. Der er frysende koldt om vinteren, og kogende varmt om sommeren. Det giver lidt påklædningsmæssige udfordringer i forhold til at se professionel ud, samtidigt med at jeg ikke er ved at transpirere ihjel..

Derfor har jeg her samlet lidt råd som kan gøre varmen lidt mere udholdelig

1. Lag på lag tøj. Det er så skønt at kunne tage jakken af, og stadig være pænt klædt på.

2. Skift tøj når du kommer frem. Henvender sig særligt til os på cykel. Det er virkelig varmt at cykle på arbejde, så en mulighed kunne være at tage afsted i noget dejlig løst tøj, og så skifte når du kommer frem. Hav evt. noget skiftetøj til at ligge på arbejde, en blazer, pumps, pæn skjorte og lign, så du ikke skal slæbe for meget med om morgenen.

3. Vælg nogle gode materialer! Polyester er bare no-go om sommeren. Du bliver varm og klistret i løbet af ingen tid. Vælg noget let bomuld, silke eller lign.

4. Hav ekstra makeup i tasken eller på kontoret. Makeup løber i varmen, så husk at have lidt med, så du kan genopfriske ansigtet i løbet af dagen. Eller hold dig til basic med kun mascara.

5. Få fat i en blæser til at stå på skrivebordet. Jeg har en fane/blæser, der kommer frem i juli måned, og det er fantastisk! Upraktisk når mine løse papirer flyver væk, men det er klart det værd.

6. Har du langt op, så sørg endelig for at sætte det op. Stort hår er både tungt og varmt, så få det væk fra nakken og ansigtet.

7. Løse kjoler. De er pæne og samtidigt kølige.

8. Find en sommerbh. Ja, det lyder lidt mærkeligt, men de fleste bh’er har altså virkelig meget stof, og det bliver varmt. Prøv at finde en i et tyndere materiale, så huden bedre kan få luft.

9. Husk deodorant! Den giver lidt sig selv, men man skal endelig ikke underkende værdien af et hurtigt truckerbad 😉

 

Ligger i inde med nogle gode “stay cool” i sommervarmen tips, så sig endelig til.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *